Lamanfo.com

Laman Informasi

5 SEBAB KENAPA PERLU MEMILIH HUAWEI 
Sekiranya anda dalam perancangan untuk membeli telefon pintar yang baru, anda boleh memilih jenama Huawei atas 5 sebab utama seperti berikut;

 
1.     WARANTI DUA TAHUN


Dengan pembelian telefon pintar jenama Huawei hari ini anda boleh mendapatkan perlindungan tambahan tahunan secara percuma berbanding jaminan yang biasanya selama setahun. Program jaminan 1 + 1 tahun Huawei meliputi Siri P30, Mate 20 Siri, Nova 4 Series, nova 3i dan siri tablet MediaPad M5.

Untuk membuat tebusan, hanya perlu melancarkan aplikasi HiCare yang telah terpasang dan klik pada banner Rencana Jaminan Terpanjang.

Kemaskini versi HiCare sekiranya diminta berbuat demikian dan kemudian masukkan ID Huawei anda untuk penebus jaminan.

Pilih "Klik Di Sini Sekarang" untuk menebus Rencana Jaminan Lanjutan anda, dan anda akan menerima mesej bahawa penebusan itu berjaya.

Lawati laman web jaminan waranti untuk mengetahui lebih lanjut.


2.     PENJIMATAN SEHINGGA RM400 UNTUK MODEL MENARIK


Huawei menawarkan pelbagai model menarik seperti P30 Pro (8G + 256G), P30, dan nova 3i yang mempunyai senarai harga baru yang bersesuaian dengan keperluan dan bajet anda.

P30 dan P30 Pro (8G + 256G) telah mendapat pujian oleh pengguna kerana kecanggihannya dalam fotografi.

Sistem kamera tiga kali ganda Leica, kedua-dua model ini dilengkapi dengan Kamera Super Sensing 40 MP, Lensa Sudut Sudut Lebar 16 MP, dan lensa telefoto 8 MP.

Mereka juga mempunyai zum hibrid 5x yang membolehkan anda menangkap gambar dengan jelas dalam resolusi yang lebih baik dan terperinci, sementara zum digital 30x mereka membolehkan anda menangkap bulan penuh dengan lebih jelas.

P30 juga membolehkan anda mengambil gambar jelas dalam keadaan gelap dengan ISO 204,800, manakala P30 Pro mempunyai kepekaan yang lebih dengan ISO 409600.

Kedua-duanya juga didatangkan bersama peralatan fotografi lain seperti Shot Exposure Shot AIS dan penggambaran sudut lebar, antara lain.

Kedua-duanya juga mempunyai prestasi tinggi dan penggunaan kuasa yang lebih rendah, dengan reka bentuk baru dan warna yang menarik.

Pro P30 (8GB + 256GB) berharga RM3,399, P30 ialah RM2,299, manakala nova 3i berharga RM799.


3.     AKTIVITI YANG MENARIK DENGAN LEBIH BANYAK FAEDAH


Anda juga boleh menyemak Huawei IT  Fair di mana Pameran IT Online sedang berjalan sehingga 8 Julai, dengan promosi yang berbeza pada setiap hari seperti berikut:

    • Menang baucar dalam talian sehingga RM1,000
    • Hadiah percuma bernilai sehingga RM1,400
    • Kupon RM400 untuk Mate 20 Pro
    • Tawaran Flash sehingga 50%
    • Baucar RM20 untuk pembelian dalam talian
    • Hari Perkhidmatan Huawei pada 5 dan 6 Julai
    • Peluang untuk menang dalam Anugerah Imej-NEXT Huawei


4.     MENDAPAT SOKONGAN DARI PARA PENIAGA UTAMA


Mereka yang masih bimbang bahawa Google Apps mungkin tidak berfungsi untuk telefon pintar Huawei yang baru mereka beli boleh yakin bahawa rakan kongsi peniaga berjenama, seperti Courts, Lazada, Shopee dan SenHeng, telah menawarkan Program Pengembalian Percuma 100% mulai 1 Julai hingga 30 September.


5.     NAIKTARAF KE EMUI 9.1 


Walaupun beberapa pengguna Huawei bimbang bahawa peranti mereka mungkin tidak dapat dinaiktaraf ke versi Android yang akan datang, Huawei baru saja mengumumkan peningkatan EMUI 9.1.

Dengan sistem operasi baru yang lebih baik, model sedia ada boleh menikmati ciri-ciri seperti GPU Turbo 3.0 yang mengoptimumkan sistem untuk permainan video yang berterusan, sistem keseluruhan yang 20% lebih pantas, nada dering video dan banyak lagi.

Promosi jaminan selama 1 + 1 tahun Huawei berlanjutan sehingga akhir bulan September jadi oleh itu kunjungilah Huawei Online IT Fair sekarang dan pilihlah telefon pintar Huawei anda sendiri sementara waktu masih ada.

Catat Ulasan

0 Ulasan