PRIVASI

Lamanfo.com

Laman Informasi

PRIVASI

Assalamualaikum W.B.T dan Salam Sejahtera,

Sebagai pengatur dan pengurus laman/blog Lamanfo.com, di sini digariskan beberapa peraturan untuk dibaca dan dipatuhi oleh semua pengguna dalam melayari atau mengakses laman/blog Lamanfo.com.

Isi Kandungan

Isi kandungan dan gambar yang disimpan dan dizahirkan di dalam laman/blog Lamanfo.com terdiri dari pelbagai sumber agar dapat memberikan maklumat dan informasi yang tepat dan pelbagai bagi memudahkan para pembaca memahami dengan baik.

Sekiranya di dalam Lamanfo.com terdapat gambar atau isi kandungan yang dizahirkan di dalam laman/blog merupakan hak cipta terpelihara milik anda/organisasi, mohon dengan segera memaklumkan Lamanfo.com bagi memadamkan info/maklumat/gambar tersebut.

Dilarang untuk menyebarkan posting atau maklumat/data tanpa izin Lamanfo.com.

Lokasi dan informasi di dalam Lamanfo.com merupakan informasi/maklumat yang diperolehi dari pengalaman dan pembacaan Lamanfo.com sendiri dari pelbagai sumber. Informasi/maklumat yang disediakan/zahirkan di dalam Lamanfo.com hanya sebagai bahan ilmiah yang terdapat di dalam Malaysia dan luar Malaysia.

Kritik dan Saranan

Sekiranya anda / para pembaca mempunyai kritikan dan saranan yang membangun, sila majukan pendapat anda melalui Contact Us di Lamanfo.com.

Lamanfo.com memohon maaf sekiranya terdapat kekurangan info dan gambar ataupun aturan yang tidak baik, namun begitu Lamanfo.com sedaya upaya menyediakan perkhidmatan dan info yang terbaik untuk para pembaca/anda. 

Catat Komen

0 Ulasan